Finns nu på Instagram

Det blev att jag skapade ett "författarkonto" på Instagram, trots att jag är emot Facebooks och Instagrams villkor när det gäller de bilder man lägger upp. Efter noga överväganden, kom jag fram till att det inte spelar någon större roll ifall de bilder som jag lägger upp på det här kontot säljs vidare eller inte. På det sättet skulle jag bara få mer reklam för mig själv. Jag får dock tänka på vilka bilder jag väljer att publicera.

Jag heter i alla fall jessica.b.t.forfattare. Var lite tveksam till om det var bra eller dåligt att lägga till "forfattare" i mitt användarnamn, men nu tror jag att det är en bra idé. Det visar tydligt vad för slags konto det är.
 
 

Varför ett Instagramkonto? Därför att jag tror att det kan vara bra reklam för mig och mitt skrivande. Som du kanske har märkt, har jag börjat försöka ta skrivandet på ännu större allvar än tidigare. Och att då kanske lyckas knyta kontakter eller till och med börja skaffa sig en läsarskara, är inte helt dumt.

De som jag väljer att följa med det här kontot, har på olika sätt med skrivande att göra. Med mitt privata Instagramkonto är jag lite mer "öppen" med vilka jag följer (med andra ord mest vänner).

Vad tror du om ett författarkonto på Instagram? Bra eller dåligt?
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie