HLR räddade livet på Sophie!

Nu när tösens tänder kommer en efter en, vill hon gärna bita på saker och ting. Kläder är roligast att bita på. Av den anledningen har vi köpt olika bitringar och bitsaker som hon kan bita på när klådan slår till. Bland annat har vi köpt den här Sophie La Girafe-bitsaken:
 
 
Den tog vi med oss den dagen i augusti när tösen fick följa med mig till jobbet. Den dagen tog chefen med sig sin hund, som genast fick syn på giraffen och lade beslag på den. Efter en liten stund lyckades jag få tillbaka den och efter en kortare granskning kunde jag konstatera att det inte fanns några skador. Med andra ord skulle det räcka med att diska giraffen för att den skulle vara som ny.
 
Sagt och gjort, jag diskade den och så snart den hade torkat fick tösen den. Fast när man tryckte på den, pep den i princip inte. Min första tanke var att det kanske hade blivit bitskador, trots allt. När jag inte kunde se några bitskador, testade jag att sätta munnen intill ventilen/"lufthålet" och suga. Därefter tryckte jag flera gånger på giraffen och efter en stund kom det ut vatten. Efter det pep den som vanligt.
 
Vilken tur att jag gick den där HLR-kursen i våras. Nu fick ju mina kunskaper komma till användning!
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie