Jessicas grotta

Min nya kompis Måns

Den 1 september hade vi ettårskalas för tösen, i och med att älsklingen var bortrest på kurs när hon fyllde år och vi orkade inte ha kalaset samma helg som han kom hem. Eftersom det då var så nära inpå min egen födelsedag (den 4:e), bestämde vi att jag kunde få vara med på ett litet hörn. Fast naturligtvis var fokuset mest på tösen.
 
Under presentöppnandet, visade det sig att även jag hade fått presenter. Av min kompis Hanan (och hennes man) fick jag min nya kompis, som jag har döpt till Måns:
 
 
Är han inte söt?! Jag fick syn på honom på Lagerhaus när jag var senast var nere i Malmö och hälsade på Hanan och utbrast "Så söt!". Hanan verkade inte särskilt imponerad av muggen, så jag trodde aldrig att hon faktiskt skulle köpa den till mig. Haha.
 
Jag tog med honom till jobbet och provdrack ur honom på min födelsedag. Teet som jag då drack, hade jag fått av svägerskan och hennes sambo. Ett väldigt gott chaite. Tror att det påminner lite om ett godistuggummi jag brukade tugga på som barn. Fast det kan också vara jag som är mer förvirrad än vanligt.
 
Stort tack till er alla fyra. <3  Känns kul att ha Måns som arbetskamrat. ;-)
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Hanan
skriven :

Provdrack ur honom 'o'

Svar: ... Är du svartsjuk? 😉
Jessica

2 Hanan
skriven :

Inte alls ;P