Hej Dublin! (del 2)

Kanske är det bara jag, men är inte irländare lite skumma ..? I vårt badrum på hotellet fanns en skylt med en liten gubbe som snubblade på ett gigantiskt bananskal och undertill stod att för ens egen säkerhet, skulle man använda "badmattan" som fanns där. Menar de att de annars skulle komma in och slänga ett gigantiskt bananskal i vårt badrum? Eller var det kanske en pyssling som skulle göra det? Jag blev så skrämd av hotet, att jag inte vågade göra annat än att lyda ...
 
 
 
På hotellet hade de pyntat fint - dels med en julgran som vaktades av en gris med rosett, dels av ett julklätt får som läste en tidning där det stod: 
"The Gibson Times
Breaking news
Santa's reindeer to strike just weeks before christmas!!"
 
 
 
 
Om hotellfrukosten kan man inte säga annat än att den var rejäl! Stekt potatis, korv, stekt svamp korvaktiga puddingar m.m. Det kändes nästan som att vi åt middag och inte frukost. Mätta blev vi utan tvekan.
 
 
 
Ett stort plus var att hotellet låg precis intill arenan där konserten skulle äga rum. Det var jag väldigt tacksam för när konserten var slut och vi skulle tillbaka till hotellet.
 
 
 
 
På söndagsförmiddagen hade vi planerat att ta oss in till stan och kolla runt. Vi misstänkte att det mesta troligen skulle ha stängt eftersom det var söndag, men vi bestämde oss för att chansa. Om inte annat skulle vi i alla fall få oss en promenad.
 
Fortsättning följer ...
 
Ha det så bra
Irländska kramar
Jessie