Förnyad nedtrappning

Eftersom bloggens uppdatering under januari i år var väldigt oregelbunden, beslutade jag att publicera blogginlägg varje måndag under januari och februari, varje måndag och tisdag under mars och så vidare. Det har inneburit att under maj har det publicerats inlägg här på bloggen måndag till torsdag.
 
Du vet kanske inte om det, men i slutet av januari i år kraschade jag (nåväl, mitt mående) och ända sedan dess har jag försökt få ordning på mig och min tillvaro. Det kommer komma ett inlägg om det senare. Hur som helst, jag känner att fyra inlägg i veckan är lite för mycket för tillfället (har dessutom både författarblogg och författarkonto på Instagram som jag försöker hålla vid liv eftersom jag försöker bygga upp mitt "författarvarumärke"). Jag har övervägt om jag ska ta en paus helt och hållet från bloggen, men det tar emot. Jag har trots allt haft bloggen i nio år nu, så den har kommit att bli lite av en drog. Bloggen är den plats där jag kan ventilera tankar och skriva vad jag tycker och känner om saker och ting.
 
 
 
Jag tänker därför så här. Från och med juni kommer jag trappa ned till tre inlägg i veckan (måndag till onsdag) och ha det så året ut. Om jag under den här perioden känner att jag kan publicera ännu fler inlägg, kommer jag att göra det.
 
Jag hoppas att det är okej för dig att jag kommer ha det här upplägget.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie