Kanske ändå inte

Då har jag tränat karate två gånger; en gång i måndags och en gång i onsdags. Vad har jag kommit fram till?

Karate i sig verkar vara kul, för jag tyckte att det var ganska intressant i måndags, då vi fick lära oss olika slag och någon spark. Visserligen är det väldigt fysiskt, och då syftar jag allra mest på uppvärmningen som innebär att man ska jogga runt gymnastiksalen och under tiden man gör det ska man göra olika övningar. Klart att det andra också är väldigt fysiskt, för där krävs koordination och balans (två saker som jag absolut inte har). Tror säkert att man hade fått till allt det där till sist om man lagt manken till och fortsatt att gå dit.

Nu ska jag emellertid inte göra det. Jag insåg i onsdags att jag inte kommer orka nu när jag också kommer att plugga. För de dagar då det är träning innebär det för mig att jag först åker tillbaka med tåget till Läggesta från Stockholm och om jag har tur hinner jag med tåget som går halv fem (de dagar då jag slutar fyra). Men hur som helst, då blir det tågresa efter förmodligen en heldag i skolan. Därefter blir det träning i en timme och sedan kommer man hem och ska äta. Hur mycket är klockan då? Jo, runt åtta på kvällen. Med andra ord ska jag börja plugga då, och förmodligen kommer jag vara ganska seg för det var jag i onsdags.

Jag vill inte att skolan ska bli lidande och av den anledningen anser jag att det är bättre att offra karateträningen. Kanske kan jag börja igen någon gång i framtiden, men som det ser ut nu väljer jag att fokusera på skolan. Men om du tycker att det lät intressant kan du alltid börja med det Smile

Nej, ska strax börja plugga igen. Försökte vara duktig nu i helgen och göra det som ska göras inför nästa vecka, men insåg igår att jag inte kommer kunna läsa allt. Varför? Min version av kursboken (upplaga 20) har inte allt som den senaste upplagan har och måste därmed på måndag höra med någon i klassen om det är okej ifall jag kopierar det som jag saknar. Köpa om den boken känns onödigt dyrt. Då överlever jag med kopior.


Dagens citat:

"Envis blir aldrig vis."
(Okänd)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie