Dag 18: Mina rädslor [30 dagar]

I ärlighetens namn finns det väl ett antal saker om jag är mer eller mindre rädd för. Vet dock inte om du har den tid och det tålamod som krävs för att läsa om alla mina rädslor så jag nöjer mig med ett litet urval istället. Låter det okej?
 
Spindlar
Jag hatar verkligen spindlar! De är så otäcka och oberäkneliga. När jag bodde hemma hos mina föräldrar, brukade min pappa säga att så fort jag såg en spindel, skrek jag som om det vore en vithaj. Jag vill inte riktigt hålla med honom om det, men visst. Jag har en tendens att skrika när jag ser de små läbbiga varelserna.
 
 
Ragnar - vår tidigare inneboende.
 
 
Tösen
Naturligtvis är jag orolig för att något ska hända vår lilla tös. Nu i början är jag särskilt rädd för plötslig spädbarnsdöd, så jag brukar dubbelkolla både en och två gånger om kvällen/natten så att hon fortfarande andas och mår bra.
 
Att bli lämnad av älsklingen
Nuförtiden är denna rädsla inte lika stark som förut, men den finns ändå fortfarande där. Jag skulle milt sagt bli förkrossad om älsklingen bestämde sig för att lämna vårt gemensamma liv. Han är en del av mig och utan honom skulle jag känna mig ofullständig.
 
 


Dagens citat:

"Om din lycka beror på vad någon annan gör, så har du sannerligen ett problem."
(Richard Bach)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Emily ♥:

Jag håller med om att spindlar är obehagliga. Jag är också sjukt rädd för dem.

Svar: Ja, spindlar är inga trevliga varelser. Fast vi har ju tur här i Sverige, för vanligtvis är spindlarna här inte giftiga. :-)
Jessica