Pride Falkenberg!

Jag minns inte om jag har skrivit här på bloggen när årets Pride Falkenberg går av stapeln? Även om jag har gjort det, tycker jag inte att det skadar med en påminnelse.
 
 
15 - 16 juni är det dags! Fredagen den 15 juni kommer det som vanligt vara en grillkväll och på lördagen är själva festivalen, med parad och gratiskonsert. I år kommer det vara Alcazar som gästar Pride Falkenberg. Tyvärr kommer jag inte kunna vara med på konserten på kvällen, eftersom det krockar med tösens läggningsdags (eller åtminstone våra försök att få henne att somna). Men förhoppningsvis sjunger de en låt eller två i samband med slutet av paraden, när alla samlats på Rådhustorget.
 
Och som vanligt kommer författaren och komikern Niclas Christoffer att vara med! Åh, som jag längtar! Det är alltid lika kul att träffa honom. Han skrev nyligen till mig att han ska komma till Falkenberg redan på torsdagen för att hålla en föreläsning om skrivande, men när jag fick veta vilken tid det var (kl. 16.00), insåg jag att jag dessvärre inte kommer kunna gå på den föreläsningen - trots att jag gärna hade velat. Vi ska nämligen ha ett boutredningssammanträde på eftermiddagen, så det är inte möjligt för mig att kunna sluta tidigare (jag ska protokollföra och sådana sammanträden tenderar att dra ut på tiden...). Nåväl, det kommer säkert fler tillfällen då jag kan lyssna på Niclas Christoffer när han pratar om skrivande.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie