Ett första steg mot tillfrisknande

Nu har jag haft ett första möte med en psykolog. Eftersom det är nästintill omöjligt för mig att gå ifrån jobbet på arbetstid, valde jag att testa KRY-appen och ha ett videosamtal. Varje besök/möte kostar 250 kr, så det är lite dyrare än att träffa psykolog vid vårdcentralen och varje möte är tänkt att ta ca 20 minuter (vilket är kortare tid än hos en psykolog via vårdcentralen), men den stora fördelen för mig är att jag kan boka kvällsmöten. Om det kan hjälpa mig att bli bättre, är "nackdelarna" (alltså i förhållande till en psykolog via vårdcentralen) värda det.
 
 
Jag har nu fått lite infoblad som jag ska läsa igenom och skattningsformulär att fylla i. Dessa ska vi gå igenom tillsammans vid mitt återbesök om cirka en vecka. Psykologens preliminära bedömning efter vårt första möte är att jag visar tecken på att ha någon form av utmattningssyndrom.
 
Jag hoppas att jag får den hjälp jag behöver. Jag upplevde nämligen att jag inte blev riktigt tagen på allvar av den psykolog som jag träffade 2015. Det kändes mest som att hon tyckte att jag slösade med hennes tid.
 
Får se vart detta leder någonstans. Jag hoppas på det bästa!
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie
#1 - - Hanna :

Men vad bra att du tar tag i det och pratar med en psykolog! Hoppas du mår bättre av det.

Svar: Tack. Det hoppas jag med. Om inte annat så är det i alla fall en start. :-)
Jessica