Oväntat gillande

Jag har haft förmånen att få testa Storytel ett tag och då fastnade jag för Storytels egna serier "Virus" och "Smittad", som Daniel Åberg har skrivit (det kommer komma inlägg om dessa senare). Den som läste in "Smittad" var en skådespelerska som heter Philomène Grandin. Jag har inte hört någon annan ljudbok där hon varit uppläsare, men jag tyckte att hon var duktig med "Smittad".
 
Hur som helst har jag inte tänkt mer på vare sig henne eller serien. Inte före bokmässan i alla fall.
 
När jag fick upp aviseringen i min telefon att Philomène Grandin gillat ett av mina instagraminlägg (= mitt författarkonto), blev jag allt förvånad. Och glad. Vilken slump att just hon gillade ett av mina inlägg - kort tid efter att jag hade lyssnat på hennes inläsning av "Smittad".
 
 
Men tro inte att det tar slut där! För inte alltför länge sen (dock efter ovanstående) såg jag en av Philomène Grandins instagraminlägg. Och tappade hakan.
 
För nitton år sedan (sommaren 2000, alltså då jag var tio år och skulle fylla elva år i september) sändes sommarlovsmorgon "Vintergatan 5a". Jag älskade den säsongen av sommarlovsmorgon och blev förtjust sommaren efter då "Vintergatan 5b" sändes.
 
Nu undrar du kanske vad detta har med Philomène Grandin att göra? Jo, det var nämligen hon som spelade Mira, vilket jag hade glömt fram till dess jag såg instagraminlägget. Jag tyckte att hennes skådespelarinsats som Mira var super!
 
Tänk vad liten världen är ibland.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie