Borås djurpark

I somras gjorde vi ett nytt försök med att potträna tösen. Eftersom det gick väldigt bra, bestämde vi oss för att åka till Borås djurpark med henne - som en belöning för att hon var så duktig.
 
 
 
Resan började inte så bra (tösen kräktes på grund av sin åksjuka när vi kom till Varberg), men när vi väl var där hade vi en trevlig dag (bortsett från några gnälliga och trotsiga episoder från tösens sida).
 
Djurparken inleds med en tur bland dinosaurier som både rör på sig och låter! Men dessa dinosaurier var som tur var inte så farliga som de i Jurassic Park. Haha!
 
 
OBS! Det är inte mitt filmklipp.
 
 
Det var intressant att gå runt och se på de allra flesta djuren. Om du är nyfiken på vad de har för djur, kan du kika på djurparkens hemsida. Vad som var mindre trevligt var all trängsel, trots upprepade uppmaningar om att hålla avstånd. Med tanke på att man var tvungen att förköpa sina biljetter, trodde vi att det skulle vara begränsat antal besökare i parken. Vi kunde inte ha mer fel. Ute i själva parken verkade personalen inte bry sig om eventuell trängsel. Det gjorde inte många av besökarna heller. Vid ett tillfälle sade jag ifrån, då en kvinna stod tätt intill oss när vi stod i kö till en av restaurangerna. Det var som om de allra flesta glömt bort att pandemin dessvärre inte är över.
 
 
 
 
Tösen verkade i alla fall nöjd. Hon ville inte gå därifrån när vi väl skulle det, trots att det inte var lång tid kvar tills djurparken stängde.
 
Eftersom vi förstod att ingen av oss skulle orka köra tillbaka samma dag, övernattade vi på hotell och körde hem dagen därpå.
 
 
 
 
Jag kan tänka mig att åka dit igen, men då får det nog bli när pandemin är över. Även om jag inte är alltför orolig för egen del, vill jag inte utsätta tösen för onödig risk.
 
Har du besökt Borås djurpark?
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie