Stressigt

Har varit hemma i snart en timme efter att ha haft en förmiddagslektion på tre timmar. Jag borde egentligen plugga innan älsklingen kommer hem från jobbet, men jag fastnade helt enkelt framför datorn. Ska bara skriva det här inlägget, sedan ska jag faktiskt sätta mig ned och påbörja rättsfallskoncetratet som ska vara inlämnat den 17e september. Enligt "läraren" (en ung kille som håller på att doktorera i juridik) i juridisk svenska som gav oss rättsfallskoncetratsuppgiften är det en svår och jobbig uppgift, så han gav oss tipset att börja i tid. Ska se hur långt jag kommer idag ...

Tänkte bara komma med en liten reflektion som slog mig idag. Jösses vad stressad man blir av att vara i Stockholm! Nu vet jag mycket väl att Stockholm är en större stad än Malmö, men jag kan inte komma på att jag var lika stressad i Malmö som jag faktiskt är när jag går mellan skolan och Stockholm C. Kan kanske vara att man vänjer sig, och med tanke på att jag har bott i lugna Åker i lite mer än ett år, har jag vant mig vid ... Vad kan man kalla det? "Klimat" låter konstigt, men du förstår kanske vad jag menar? Här ute är det lugnare än inne i en storstad. Jag längtar hem varje dag till älsklingen och lugnet här hemma (om man inte räknar med lejonen som finns i lägenheten. De är långt ifrån lugna!).

Aja, jag ska gå i skolan i två år, så det kan tänkas att jag kommer vänja mig. Men usch för stad! För mycket stress och konstigheter.


Dagens citat:

"Om du kan behålla ditt lugn när alla andra tappar huvudet, så är det mycket möjligt att du inte har fattat vad som händer."
(Jean Kerr)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie