Kan inte släppa taget

På hyresnämnden var jag relativt duktig på att lämna arbetet på nämnden. När jag gick därifrån försökte jag att inte tänka mer på det. Sedan jag började på byrån har jag blivit en katastrof. Det är inte ovanligt att jag vaknar mitt i natten - alldeles klarvaken - och tänker på saker som jag måste göra nästa arbetsdag. Som om det inte vore nog, drömmer jag var och varannan natt om jobbet. Dessa drömmar är så verkliga att när jag vaknar blir jag osäker på om det bara var en dröm eller om det faktiskt hände.
 
 
 
Instinktivt känner jag att detta inte kan vara särskilt sunt. Inte att jämt och ständigt ha jobbet med sig. Jag menar, någon gång måste man ju få koppla av. Frågan är bara hur jag ska göra, för det är svårt. Det hade varit enklare om det hade funnits en på- och avstängningsknapp. Varför har inte alla människor en sådan?
 
Kanske är det för att jag är ny på det här jobbet. Kanske lugnar det ned sig om några månader. Fast det är fasligt lång tid till dess. :-( Om förbättringen någonsin infinner sig ...
 
Har du några tips på hur jag lättast lär mig att lämna jobbet på jobbet? Så att jag slipper drömma om det eller vakna mitt i natten på grund av någon jobb-tanke.


Dagens citat:

"Allt du konfronteras med kan inte förändras, men inget kan förändras om du inte konfronterar det."
(James Baldwin)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie