Gott Nytt År!

Var tar tiden vägen? Är det bara jag, eller har inte året 2010 gått väldigt fort? Blink Idag är det redan nyårsafton och i morgon är det ett helt nytt år. Igen. Jag kan knappt förstå var tiden har tagit vägen. Man känner kanske på det här sättet när man blir äldre? Wink

Aja, det är inget att gråta över. Jag ser fram emot det nya året och vill gärna se vad det har i beredskap. För en del ska ju hända Wink Om du inte vet vad jag syftar på (speciellt) så får du veta det när det närmar sig. Och DET ser jag verkligen fram emot.

Dessutom skulle jag gärna vilja introducera dig inför en nyårstradition som min familj har haft sedan urminnes tider; "Grevinnan och Betjänten". Den kommer 19.45 ikväll på SVT1. Trots att jag i stort sett kan alla repliker och vet vad som ska hända, tycker jag fortfarande att den är så himla rolig! Den handlar i alla fall om ett födelsedagskalas för Grevinnan och ALLT ska vara som det alltid har varit. Eller som hon uttrycker det; "Same procedure as every year ..." Se den gärna. Den varar bara i en kvart, så den tiden kan du nog undvara Biggrin

Just det, nyårslöften ... Jag har ett nyårslöfte. Får se om jag lyckas hålla det den här gången ... Mitt nyårslöfte blir att prata mindre Wink Just nu pratar jag alldeles för mycket och många blir irriterade i min omgivning på det Ledsen smilis Så vi får se om jag lyckas hålla det.

Nu ska jag i alla fall avsluta här och börja fixa naglarna medan jag ser på "Flickan som lekte med elden". Fick ju den av älsklingen, så jag ska passa på att se den idag när jag ändå har chansen och se om den är lika bra som boken. Smile Blir dock lite svårt att försöka se den som om jag inte har läst boken, men det ska nog gå. Du får i alla fall ha det så bra, så ses vi nästa år.

Gott Nytt År!

 


Dagens citat:

"Om du minns 1960-talet kan du inte ha varit med."
(Sverige)

Ha det så bra!
Nyårskramar
Jessie