Inte riktigt enligt plan (Denise Rudberg & Hugo Rehnberg)

Uppläsare: Denise Rudberg och Hugo Rehnberg
 
"Paula ska bli välgörenhetsarbetare, eller möjligen lärare. Hon har inte riktigt bestämt sig än men eftersom hon närmar sig 40 börjar det bli dags att sluta leva på pappas pengar.

Tom är en brottmålsadvokat som förgäves försöker få omvärlden att glömma att han har ett förflutet som barnstjärna.

På ett storslaget bröllop träffas Paula och Tom för första gången och det uppstår en omisskännlig kemi mellan dem. Problemet är att det är Paulas bröllop - och att brudgummen är Toms studentkamrat. Förutsättningarna för en eventuell kärleksrelation är alltså usla. Och ödet ser till att göra oddsen ännu sämre. Men trots det har både Tom och Paula svårt att släppa tanken på varandra.

Under ett ovanligt händelserikt år får vi följa deras historia från varsitt håll - vartannat kapitel är skrivet ur Paulas perspektiv och vartannat ur Toms."
 
 
 
Lättläst, smårolig och charmig är tre ord som jag skulle vilja beskriva Inte riktigt enligt plan med. Visst var den ganska förutsägbar och slutet var lite på gränsen för sockersöt för mig, men Denise Rudberg och Hugo Rehnberg tog mig med på en angenäm resa. Ibland kan den här typen av enkla och lättsmälta berättelser behövas.
 
Jag läser gärna mer av den här duon!
 
Det här ljudboksexemplaret har jag lyssnat på genom Mofibo.


Dagens citat:

"Vänliga ord kan vara korta och enkla att uttala, men dess eko är sannerligen ändlöst."
(Moder Teresa)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie