Risk för cyberlöss!

Jag är förfärad. Nästintill chockad.
 
...
 
Okej, riktigt så illa är det väl inte, men du förstår förhoppningsvis vilken känsla jag vill frammana? Bra, då kan vi gå vidare.
 
En lunchrast satt jag och laddade upp filmklipp på min YouTube-kanal. Tidigare använde jag ju Videofyme för att ladda upp videoklipp, men sedan ansåg jag att den tjänsten bara blev sämre och sämre och beslutade mig därför för att lägga över dem till YouTube istället. Jag har inte riktigt blivit färdig till att få upp alla gamla (vissa klipp verkar dessutom vara helt borta från datorn), men jag tar lite i taget. Hur som helst, jag satt alltså och laddade upp ett klipp på YouTube under en lunchrast. Då började Firefox att sega lite och plötsligt dök detta meddelande upp på skärmen:
 
 
 
Först trodde jag att jag sett fel. Sedan trodde jag att de skrivit fel. Fast när jag läste själva meddelandet en gång till, förstod jag att de uppenbarligen menade det de skrev: "avlusa".
 
Vad förskräckligt! Kan man inte ens vara ute på nätet utan att riskera att få löss? Det är åtminstone snällt att de erbjuder en att avlusa skripten, för jag vet ärligt talat inte var man kan få tag i en luskam för datorer/internet. Vet du? Eller finns det lus-schampo för sådant?


Dagens citat:

"Platsen för att förbättra världen är först och främst i sitt eget hjärta, huvud och händer, och sedan arbeta utåt därifrån."
(Robert M. Pirsig)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie