De skumma Twitter-människorna

Är folk på nätet i allmänhet knäppa? På Twitter finns det i alla fall en hel drös med människor som verkar vara tappade bakom en vagn eller något. Åtminstone om man klickar sig in till kändisars inlägg. Eller så är det bara skådespelaren Ryan Reynolds som har maximal otur att råka ut för dessa nissar. Se nedanstående exempel:
 
 
Ska detta vara roligt? Jag skrattar i alla fall inte, utan tycker mest synd om Ryan Reynolds. Vad är det som driver folk till att skriva sådana här saker? Jag förstår verkligen inte!
 
Återigen vill jag slå ett slag för det här med att tänka hur man själv skulle ha reagerat om man fått exakt samma meddelande. Jag tror nämligen att om rollerna hade varit omvända, skulle detta inte vara lika roligt. Varför ska kändisar behöva tåla detta?!
 
Jag blir så himla ledsen av att folk tycks tro att man kan bete sig hur som helst på nätet. Som om internetbeteende inte kan såra lika mycket som öga-mot-öga-beteende. Är folk verkligen så pass dumma att de tror det?! Eller gör de sig bara till?
 


Dagens citat:

"Jag vill bli den bästa versionen i världen av mig själv."
(Stina Nilsson)


Ha det så bra!
Skumma kramar
Jessie