Jag tar paus

Det känns tråkigt att behöva skriva det här inlägget och jag har verkligen kämpat in i det sista för att det inte ska bli så, men tyvärr måste jag meddela att jag behöver ta paus från bland annat den här bloggen.
 
Sedan mitten av januari har jag fått dosöka min antidepressiva medicin, eftersom jag började må som jag gjorde för ett år sedan. Nu är jag mer stabil i mitt mående, men emellanåt svajar det på grund av mycket stress i livet. Främst är det min arbetssituation som spökar. Sedan har mitt utrymme för "egen tid" minskat, då det är jag som huvudsakligen ansvarar för hämtning och lämning av tösen på förskolan eftersom maken har börjat studera igen. Och med tanke på att jag har så mycket jag vill göra, men så lite tid till att göra det på, uppstår ännu mer stress. I skrivande stund känns det som att stressen håller på att äta upp mig inifrån.
 
 
 
Under de senaste månaderna (kanske senaste året?) har jag också försökt bygga upp mitt författarvarumärke, vilket också tar tid och ork. Även det kommer jag tvingas dra ned på. Just nu måste jag fokusera på mitt mående så att jag kan fungera så bra som möjligt - främst vara en så bra mamma och fru som möjligt. Som det ser ut nu slarvar jag med mina KBT-övningar eftersom jag försöker få tiden att räcka till så mycket som möjligt.
 
Jag tänker mig att pausen kommer att vara från och med nu till och med april. Med andra ord hoppas jag kunna publicera inlägg igen under maj månad, men jag får se hur det blir. Jag kommer hålla dig uppdaterad om hur det blir.
 
Jag ber om ursäkt och hoppas att du har förståelse för att jag måste göra det här.
 
Ta hand om dig. 💖
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie