Fruktansvärt god chokladkaka!

Även i år ska jag försöka att dra ned på mitt sockerintag och byter därför ut större delen av sötsakerna mot raw-bakande. Under andra halvan av förra året var jag ganska dålig på att baka raw, men jag ska ta nya tag det här året och försöka göra det mer regelbundet. Förhoppningsvis kommer mitt sockersug att åtminstone minska.
 
Jag - precis som ganska många tjejer/kvinnor - älskar choklad, så när jag såg bilder på den här chokladkakan, ville jag pröva på den själv och bakade den till mig och älsklingen förra helgen. Jag har i princip bara tre ord att säga om den: Så fruktansvärt god!
 
 
Jag gjorde dock några små ändringar i receptet när jag själv bakade kakan. Istället för 0,5 dl kaffe, hade jag i samma mängd laktosfri mjölk och jag bytte ut cashewnötterna mot hasselnötter. Dock hade jag nog i nötterna för tidigt, för det var bara en och annan stor bit i kakan.
 
Den här kakan kommer jag garanterat att göra fler gånger!


Dagens citat:

"Det är ett tecken på bristande insikt att anklaga andra för sina lidanden; den som börjar komma till insikt anklagar ingen annan än sig själv; och den insiktsfulle anklagar varken sig själv eller andra."
(Epiktetos)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie