Årets sista dag

Om jag hade svårt att begripa att det redan var julafton för en vecka sedan, har jag svårare att förstå att det här är faktiskt sista dagen på 2016. Året har verkligen gått svinfort! Känns nästan som om det var igår jag peppade inför 2016 och bestämde att det skulle bli mitt  år. Om man tittar i backspegeln, får jag faktiskt erkänna att 2016 på det stora hela inte blev så dumt trots allt, även om det inte heller blev så pass bra som jag hade hoppats på. Av olika anledningar ser jag verkligen fram emot 2017 - som kommer bli ett spännande år med en maaassa förändringar. :-) Jag är både livrädd och förväntansfull.
 
Nu när det ändå är årets sista dag, vill jag passa på att - som vanligt? - ge dig ett gott skratt, som du förhoppningsvis kan ta med dig in i det nya året.
 
Jag vet inte hur älsklingen lyckas snappa upp allt sådant här, men en kväll visade han mig några videoklipp på en kille som var med i America's Got Talent. Han kallar sig för Tape Face.
 
Känner du till honom? Det gjorde inte jag och jösses (!) vad rolig han är. Om du inte har sett klippen innan, hoppas jag att du tar dig tid och ger honom en chans. Synd att han inte vann!
 
 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR!


Dagens citat:

"Du måste lära dig att välja dina tankar precis samma sätt som du väljer dina kläder varje dag."
(Elizabeth Gilbert)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie