Bok på resande fot?

Jag har funderat på att utföra ett litet experiment. Det är ingen ny och originell idé, för jag läste om något liknande för några år sedan. Men ändå. Det kan bli roligt.
 
I år blev det aldrig någon bokbytardag för mig eftersom Falkenbergs bibliotek inte deltog (eller något annat ställe heller) och jag hade inte möjlighet att ta mig till Varberg eller Halmstad. Lite trist, men sådant är livet. Jag hoppas att du lyckades byta till dig någon riktigt bra bok i alla fall. Hur som helst, detta innebär att jag har några böcker här hemma som jag inte är intresserad av. Det ledde till att en idé föddes hos mig. Tänk om jag skulle ta någon av de här böckerna, skriva ett meddelande/instruktion och sedan lämna kvar boken på tåget när jag är på väg till jobbet?
 
 
 
I mitt meddelande skulle jag naturligtvis be varje upphittare att maila till mig var denne hittat boken och sedan även be upphittaren att lägga boken på ett annat ställe, så att resan kan fortsätta. Jag skulle sedan löpande redogöra för bokens öde här på bloggen.
 
Vad tror du om det? Låter det som en dum idé? Vad skulle du ha gjort om du hade hittat en sådan bok?


Dagens citat:

"Så mycket vet jag, att saker och ting inte växer om du inte välsignar dem med ditt tålamod."
(First Aid Kit)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie