Sammanfattning av 2016 - del 1

Inspirerad av några bloggare, tänkte jag själv försöka mig på ett eget sammanfattande inlägg över 2016. Som jag har berättat tidigare var det intressant att ögna igenom förra årets inlägg. Att titta på gamla inlägg kan faktiskt vara intressant - ibland kan man hitta ett och annat guldkorn som man glömt bort.
 
Jag insåg dock till sist att inlägget skulle bli alldeles för långt om jag tog hela året i ett och samma inlägg. Därför har jag delat upp det till tre stycken.
 
Nåväl, nu kör vi!
 
Januari
I början av januari var jag förväntansfull över att Lunarstorm hade kommit tillbaka, dock under dess ursprungliga namn; StajlPlejs. Tråkigt nog verkade intresset för sidan svalna ganska fort - även mitt eget. Synd, för en gång i tiden var Lunarstorm en riktigt rolig sida som jag hängde på i tid och otid.
 
Det var även i januari som jag skrev om de ouppfostrade spåren här i Halland - emellanåt verkar spåren tydligen springa omkring och därigenom orsaka tågförseningar. Inte acceptabelt!
 
 
 
Februari
Under februari började jag fundera på det här med hur man tänker när man väljer att följa någon på sociala medier. Själv har jag fått en del skumma följare på Twitter - ganska många utländska. Med tanke på att jag själv enbart skriver på svenska, har jag svårt att tro att de har någon glädje av mina inlägg.
 
Mars
Till en början vågade jag först inte öppna mailet som jag hade fått från Ordberoende förlag, men när jag väl gjorde det visade det sig att jag hade blivit erbjuden att medverka i #älskanoveller - 30 nyanser av saknad!
 
Det var i mars som jag delade med mig av en ovanligt lugn kväll som jag hade i februari förra året. Efter den kvällen försöker jag att vara mer uppmärksam på ovanligt lugna kvällar.
 
April
Triss bjöd mig på en riktig rysare när jag efter ett blodgivningstillfälle skrapade de lotter som jag hade fått som ersättning. Jag tror inte att jag har varit med om någon sådan rysare efter det tillfället.
 
 
 
 


Dagens citat:

"Lita på det dina drömmar och din längtan säger dig att göra. Lita på livet."
(Agneta Oreheim)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie