Dag 7: Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet [30 dagar]

Eftersom jag är född den 4 september, innebär det att mitt stjärntecken är Jungfrun.
 
Då jag inte är så astrologi-intresserad, är jag inte heller så insatt i varje stjärntecken och vad dessa står för etc. Därför fick jag fuska lite nu inför det här inlägget och sökte upp vad som står om Jungfrun. Jag fastnade för sidan Stjärntecken.se och vad de skrivit om just Jungfrun.
 
 
 
 
 
Jag kan faktiskt hålla med om det mesta som de har skrivit om Jungfrun. Trots att jag fyller trettio om bara ett par år, är jag fortfarande väldigt blyg av mig och det kan därför ta en stund innan jag tinar upp i sociala sammanhang (till det kommer även min sociala fobi). Även att tycka om struktur och ordning är något som stämmer in på mig, men på grund av depressionen har jag inte haft orken att ta tag i vissa saker här hemma som definitivt borde ha bättre ordning och struktur. Jag har även en tendens att överreagera känslomässigt och jag är väldigt inåtvänd och tillbakadragen. Som sagt, det mesta som de har skrivit stämmer in på mig. Det är nästan så att man kan tro att de studerade mig innan de skrev sidan.
 
Fast jag tror inte att dessa egenskaper beror på att jag är just Jungfru. Jag ser det snarare som en slump att det blivit så. Dock kan jag säkert ha fel, men det är i varje fall vad jag tror.


Dagens citat:

"Görat följer av varat, det springer fram ur varats grund. Det som människan bör göra ger sig när hon är som hon skall vara."
(Erwin Bischofberger)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie