Det är insidan som räknas

Bokjerka: "Jag hör till de få (vad det verkar i alla fall) som inte kunde bry mig mindre om en boks omslag och jag har verkligen försökt förstå varför så många älskar omslag så mycket att de faktiskt köper en bok enbart för att den har ett omslag som de gillar. Hör du till dem? Vilket är i så fall ditt favoritomslag i dag? Dela med dig av en bild och förklara vad det är som gör just detta omslag så speciellt. Om du ställer dig på min sida: berätta varför du inte ägnar bokomslag någon större uppmärksamhet."

Böcker

Som jag har berättat tidigare spelar böckers omslag ingen större roll för mig. Oftast bryr jag mig inte alls. Det som blir avgörande för mig när jag ska välja böcker är titel och ibland även baksidetexten. Fast nuförtiden har jag tänkt att försöka läsa så många böcker som möjligt, så jag har tänkt sluka det allra mesta som jag kommer åt. Med andra ord kommer jag inte lägga så stor vikt vid baksidetexter eller om boken tillhör en genre som jag vanligtvis brukar läsa.

Varför jag inte lägger så stor vikt vid omslag är inget som jag har funderat särskilt mycket över. Det är helt enkelt bara på det sättet. För mig är ordens makt större än utseendet. Samma sak som när det gäller människor - det är insidan som räknas och är viktigast.


Dagens citat:

"Om jag inte höll på med det här så skulle jag antagligen vara en deprimerad liten människa."
(Britney Spears)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie