Fem udda saker

När jag såg Evas inlägg om sex udda saker med henne, blev jag inspirerad till att göra det här inlägget. Fast innan du börjar titta, bör du kanske leta reda på någon som du kan hålla i handen. ;-) Det här är riktigt knäppa och läskiga saker! :-D
 


Dagens citat:

"Det finns inga misstag, endast lärdomar."
(Eckhart Tolle)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Katten Jones:

Får se vad jag lyckas skrapa ihop...

1. Jag hatar strumpor, vilket du kanske minns från min blogg, och går helst barfota. I alla fall inomhus, jag har inte så härdade fötter att jag kan gå barfota ute :) Och jag hatar vantar också. Torgvantar eller pulsvärmare går bra, men jag vill inte ha något över fingertopparna. Så har ofta händerna i jackärmarna på vintern om jag fryser.
2. Jag tänker på mig själv i 3:e person. Inte alltid, men då och då. Särskilt bra dagar. Typ ser mig själv utifrån som en karaktär i en film eller bok snarare än mig själv.
3. Jag tycker att syltlök är gott och kan äta det direkt ur burken med gaffel. Även cornichoner är mumsmums direkt ur burken :)
4. Jag har vissa tvångstankar. Inte som en person som har OCD givetvis, men vissa saker har jag små ritualer kring som jag måste göra för att inte få ångest. Den tydligaste jag haft är väl när jag rökte till vardags då jag hade ett system för hur jag valde cigarett och var tvungen att blåsa på filtret tre gånger innan jag kunde tända cigaretten. Blev ett steg fel så fick jag börja om. Just nu är det ganska lugnt, men vi får se hur det håller i sig.
5. Jag klarar inte av jämna listor om det inte är tiotal. Tre eller fem punkter är bäst egentligen.

Vad svårt det var att komma på något! Svårt att veta vad som är udda och inte. Vet inte om det här blev så udda heller, men det är något!

Svar: Tja, vissa saker var väl lite udda :-) skönt att inte vara ensam om att var udda i viss sammanhang ;-) fast alla är väl det mer eller mindre. Haha, jag skulle kunna göra ytterligare en lista med fler konstigheter som jag har för mig :-o
Jessica