Psykisk ohälsa i "Delakänslan"-podden

När Niclas Christoffer berättade att han hade gästat "Delakänslan"-podden, blev jag genast nyfiken och intresserad och lyssnade på det avsnittet (avsnitt 41) så snart jag kunde.
 
Avsnittet handlar om ätstörningar och självskadebeteende och jag kunde inte låta bli att bli berörd av det de pratade om. Jag rekommenderar verkligen dig att lyssna på avsnittet, även om du inte själv lider/lidit av vare sig ätstörning eller självskadebeteende. Trots att det var ett tungt ämne, lyckades Niclas Christoffer på sitt charmiga och roliga sätt att lätta upp stämningen. Att lyssna på honom är lika roligt varje gång och jag ser verkligen fram emot årets pride i Falkenberg!
 
 
Niclas hade ett smart knep när det kommer till negativa tankar. Så fort han tänker en negativ tanke, har han lärt sig att genast tänka två positiva. Det är kanske värt att försöka sig på, även om det inte låter helt enkelt (i alla fall inte när det gäller mig). Jag har ju länge fått höra att det är viktigt att tänka positivt.
 
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga om avsnittet. Det är bättre om du lyssnar på det (se länk ovan). Hoppas att du blir lika berörd som jag blev.
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie