Min nya hemsida!

Förra helgen blev den äntligen klar! Min nya hemsida:
 
 
 
Den känns lite proffsigare den här gången, jämfört med den tidigare hemsidan som jag hade. Alla bilder - förutom omslagen till novellantologierna - är det jag som tagit. Jag kommer att fortsätta förbättra och uppdatera den hela tiden. Bland annat har jag några noveller som fanns på min tidigare hemsida som ska läggas upp.
 
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie

Konsten att lämna meddelande på BVC:s telefonsvarare

Att fatta mig kort har aldrig varit min starka sida. Bortsett från när jag skriver noveller, då kan jag fatta mig rätt så kort.
 
Ett exempel på att jag tenderar att bli alldeles för långrandig är när jag ringer till BVC och lämnar meddelande på deras telefonsvarare. Vid ett par - eller kanske till och med tre - tillfällen har det hänt att när jag har pratat en stund, hörs plötsligt datorrösten som säger "Du har inte gjort något val." och så avslutas samtalet (dessförinnan har datorrösten sagt att när man har pratat klart ska man lägga på luren eller trycka på fyrkant).
 
 
 
Ja, jag blir lika snopen varje gång det händer och ändå lär jag mig aldrig.
 
Notering till mig själv: Jag måste lära mig att bara säga det allra viktigaste och mest nödvändiga när jag lämnar meddelanden på telefonsvarare.
 
Ha det så bra
Långrandiga kramar
Jessie

Veckans smash

Nuförtiden läser jag knappt några bloggar, eftersom jag inte känner att jag hinner. Men när jag väl hinner, då tycker jag om att läsa Spiderchicks blogg. För lite mer än ett år sedan (tror jag?) startade Moa (a.k.a. Spiderchick) tillsammans med Regina (som driver bloggen Egoinas) podden Veckans smash. Dessvärre tog det lite tid för mig innan jag började lyssna på den, men det var ett bra beslut att äntligen börja lyssna på den!
 
 
Podden Veckans smash är både underhållande och informativ! Med tanke på att Moa är en av dem som driver podden kunde man ju inte förvänta sig något annat, då hennes blogg är väldigt underhållande den med.
 
De pratar om allt mellan himmel och jord, men framförallt aktuella ämnen. De brukar ta upp sådant som de skriver på sina bloggar, men även om man inte följer deras respektive blogg kan man ändå hänga med i det de pratar om.
 
Avslappnande underhållning som jag starkt rekommenderar!
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie