Välkommen hem!

Igår kom äntligen DOTEN hem! Nu slipper den sitta i läskiga Tyskland och ha hemlängtan. Men herregud vad de hade misshandlat kartongen Blink Är de inte alls försiktiga med saker och ting? Fast det har kanske blivit i frakten mellan hemmet och servicestationen.

Turligt nog hade de fixat det där lilla problemet med att DOTEN inte kunde hitta några trådlösa nätverk trots att det fanns. De hade formaterat om hårddisk C eller något ... Jag vet inte, men jag fick i alla fall installera om vissa saker på nytt och göra om de inställningar som jag hade innan. Klantigt var dock att jag hade glömt bort att spara mina bokmärken i Firefox, så nu var alla försvunna. Fast jag hittar dem säkert igen. Det var ju knappast något livsviktigt. Det viktigaste är att DOTEN mår bra igen och är hemma hos sina ägare ^^

Jag får passa på att låta dig få höra en väldigt bra låt. Anders Ekborgs bidrag i Melodifestivalen 2010 "The saviour". Det var nog en av de bästa låtarna det här året (för att vara ärlig var de allra flesta riktigt dåliga ...) och jag är mycket, mycket förvånad över att den här inte ens gick till final! Den borde ju ha vunnit! Förstår inte alls hur svenska folket tänker egentligen. Men men. Får helt enkelt njuta av den på Spotify eller i det här inlägget Wink Fast när jag hörde att det var Anders Ekborg som skulle sjunga och att han sedan gjorde det riktigt riktigt bra blev jag häpen. Jag visste att han var en ganska bra skådespelare, men att han kunde sjunga?!








Dagens citat:

"Vänskap utan förtroende är som en blomma utan doft."
(Laure Conan)

Ha det så bra!
Varma kramar
Jessie