Dalarna, here we come!

Ja du, nu var man på väg till Dalarna. I skrivande stund sitter jag i bilen med min älskade sambo och hans båda vilda lejon, varav hanen jamar konstant. Vänta... Han verkar vara tyst nu. Ingen av katterna gillar att vara i kattburarna och inte heller att få åka bil. Men om två och en halv, till tre timmar borde vi vara framme och då får vildarna komma ut. Fast innan vi kan njuta av friheten kommer honan se till att vi får plågas lite först... *suck*

Varför åker vi till Dalarna? Bortsett från att det är fin natur och trevligt är vi på väg dit för att fira midsommar! Jag har aldrig varit där uppe på midsommar och enligt min älskling så är det något man borde få uppleva. Stången i Leksand (som vi ska se på) är den högsta i Sverige och alla turister kommer för att se firandet (framför allt japaner). Så det ska bli roligt ^^ Vi har tagit med oss kameran och extra batterier så att vi kan ta bilder. Kommer att lägga upp bilder sedan när vi har kommit hem så att du också kan få se.

Egentligen skulle sambons kompis ha följt med, men tyvärr har han fått förhinder så det blir bara vi fyra. Men det är inte så bara ^^ Jag klagar inte på att få tillbringa tid med min sambo. All tid med honom är trevlig. Vi lyssnar på Rix FM och pratar lite smått. Tyvärr har jag inte simultankapacitet och kan göra flera saker samtidigt, men jag försöker att prata med honom under tiden som jag skriver. Fast jag tror nog att jag sätter punkt för idag, för nu vet du ju var jag är på väg och vad jag ska göra i helgen (i alla fall ikväll). Hoppas att du får en trevlig och skön midsommar. Det ska jag ha i varje fall.

Dagens citat:

"Don’t plan the plan if you can’t follow through."
(Neil Patrick Harris - A Man's Gotta Do)


Ha det så bra!
Midsomriga kramar
Jessie