Sagan om soffan som... slutligen kom

"Efter det hemska bråket mellan säljaren på det onda möbelhuset och det unga paret fick paret vänta under den långa helg som kom och gick. När den var slut väntade kvinnan otåligt på att möbelhuset skulle ringa på måndagen, men något samtal kom aldrig. Då tisdagen kom väntade hon intensivt tills klockan blev lite efter tre på eftermiddagen och hon beslöt sig för att ringa. Hon visste att möbelhuset stängde klockan sex. Endast upptaget-tonerna gick fram på båda numren till möbelhuset och kvinnan fick tala om det för mannen i förhållandet. Då ringde han med arg stämma och hans samtal kom fram...

De på möbelhuset talade om att lasten med soffan precis hade kommit och de höll på att lasta av och på för fullt. Fast de verkade inte riktigt veta först att paret hade blivit lovade att få soffan senast på tisdagen. Hur som helst lovade säljaren att ringa så fort lastbilen med deras soffa lämnade möbelhuset och nytt hopp väcktes hos paret.

Timmarna gick men inget samtal kom. Det nyväckta hoppet släcktes bit för bit och när klockan hade passerat sex ringde kvinnan för att fråga om soffan aldrig skulle komma, trots att de lovat att den skulle det. Hon fick låna sin sambos telefon eftersom de på något sätt hade blockat hennes. Säljaren svarade och talade om att inom en halvtimme skulle lastbilen lämna möbelhuset. Förväntan var på topp och inom en halvtimme hade lastbilen och deras nya soffa kommit.

De två unga killar som kom med soffan slet som djur för att få upp den i lägenheten. När allt var betalt och klart fick de slita för att få ned den gamla och ytterst tunga soffan. Kvinnan var på väg att fråga om de ville ha hjälp, men beslöt sig för att inte göra det då hon fortfarande hade agg gentemot möbelhuset. När killarna hade åkt iväg fick paret sätta ihop soffan, men divanen var felvänd så mannen fick kämpa med att få allt rätt. Men det gick och soffan var till slut ihopsatt.

Snipp, snapp, snut så var denna saga slut."


Ja, soffan kom alltså till slut! Jippi! Och den är skön att sitta/ligga i. Kände igårkväll att jag höll på att somna. Nu gäller det bara att lära de två små lejonen som bor här att soffan inte är någon klösbräda... Min sambo fick spruta vatten på honkatten som tänkte testa hur det var att slipa klorna på soffan. Men det ska gå. Värst är ju på nätterna, för då vet vi ju inte vad de gör. Men så fort vi är vakna så ska vi vara på vakt. Haha, nu slipper vi Öhmans möbler och de slipper oss! Alla levde lyckliga i sina dagar ;-D

Vår divansoffa
Vår divansoffa

Dagens citat:

"I'm not afraid of dying. But I am afraid of losing you."
(Enrique Iglesias – Addicted)


Ha det så bra!
Nöjda kramar
Jessie