Svårt..?!

Har nyligen kommit upp från tvättstugan eftersom det är tvättdag för mig idag. Kan inte direkt säga att vädret var så lockande att gå ut i, med tanke på att det spöregnar. Alltså ska jag hålla mig inne resten av dagen. Okej, jag måste gå ned till tvättstugan igen och hämta tvätten vid tolv-tiden, men det är några timmar kvar.

När jag ändå talar om tvättstuga vill jag bara nämna något som gör mig så irriterad. Klart och tydligt står det att man ska städa efter sig, men i den tvättstugan som vi har tillgång till är det ganska många gånger ostädat när jag kommer dit. Då när jag använde torktumlaren kunde det många gånger finnas ludd kvar i filtret som man ska städa bort. Riktigt äckligt! Nu använder jag inte längre torktumlaren, men det är ändå ostädat... I de fack där man häller i tvätt- och sköljmedel brukar det ofta finnas kvar rester av både tvätt- och sköljmedel. När jag säger rester, menar jag inte små mängder!

Dessutom har jag råkat ut för ganska många gånger att någon sätter på en tom maskin och stänger sedan av strömmen, och då startas den direkt när man sätter på strömmen igen. Därför har jag börjat med att sätta på strömmen först, eftersom jag inte gjorde det i början och då började maskinen tvätta därifrån personen innan hade stängt av strömmen. Med andra ord försvann både sköljmedel och tvättmedel.

Varför kan inte folk vara ordentliga och städa upp efter sig och strunta i att sätta igång maskinerna när de ändå inte ska använda dem? Sådant här var det aldrig vad jag vet i förra tvättstugan som vi hade tillgång till innan vi flyttade in i tvåan som vi bor i nu. Aja, finns väl inte mer att göra än att försöka strunta i det och själv fortsätta att vara ordentlig. Men irriterande är det!

Dagens citat:

"Don't ever let me find you're gone, cause that would bring a tear to me."
(Ronan Keating - Words)


Ha det så bra!
Regniga kramar
Jessie