Bye bye Lunarstorm

Jaha, då är det alltså dags att säga hejdå till Lunarstorm. Eller, rättare sagt om ungefär 50 dagar. Lite synd är det ändå, trots att det knappt var något liv där den sista tiden. Det var ganska dött tyvärr. Men det som jag tycker är synd är att communitys, såsom Lunarstorm och Playahead, lägger ned och minskar utbudet av communitys om man väljer att inte skaffa Facebook (som jag själv har valt att inte göra). Om fler gör på det här sättet kommer man till sist känna sig tvingad att på något sätt behöva skaffa Facebook om man vill prata med andra på nätet. Fast förståeligt är det att de tvingas ta till denna åtgärd, eftersom fler och fler går över till den mörka sidan (FB) och då tjänar de andra helt enkelt inte på att finnas kvar.

Men man ska ändå inte tappa modet helt än, för det finns en räddning! Istället för att ha kvar Lunarstorm, har de uppgraderat sig och lanserat LS8. Det finns väl vissa funktioner som jag tycker mindre om, medan jag tycker bättre om andra, fast sådant får man leva med. Tycker bara att det är lite dumt att på framsidan står allas konversationer i gästböcker, kommentarer etc. Visst, om man skriver i gästboken får man väl räkna med att andra ser det, fast jag tycker ändå att det där med att visa upp det så tydligt är lite onödigt. Men alla tycker olika.

På LS8 är det dock mera fart än på Lunarstorm och jag hoppas att det fortsätter så Smile Om du skulle välja att bli medlem där för att se vad det är för en sida och kanske vilja ha kontakt där, är mitt alias på LS8 DreamingTiger.

Dagens citat:

"I hope I can be all that you deserve."
(Ronan Keating - Superman)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie