Inte igen!!!

Jag förnekar inte att snö är fint. Det är riktigt mysigt med snö, om det kommer ordentligt och inte bara smälter bort och blir slask. Fast just nu tycker jag faktiskt att det är lite för tidigt med snö.

Igår snöade det igen hela dagen, så när jag skulle gå till Stockholm Central och ta tåget hem kunde jag nästan simma i slask. Okej, nu överdrev jag kanske, men du förstår säkert att det var mycket slask. Det snöade ganska mycket (det vräkte ned hela tiden) och blåsten gjorde det hela värre. Det paraply som jag använde (det var blötsnö) vände sig ut och in igen, så jag fick ge upp borta vid Sergels Torg och gå sista biten till centralstationen utan paraply. Någon så värst lång bit att gå är det faktiskt inte, men trots det var jag dyngsur när jag kom fram.

Hemma i Åker (och även i Läggesta) hade snön lagt sig fint. Jag ska se om jag kan ta bilder senare idag och lägga upp, så kan du också få se snön som har invaderat oss igen.

Snö inne i stan är inget jag tycker om. Det gjorde jag inte heller nere i Malmö och det beror på som jag har antytt tidigare; det blir i stort sett bara slask. Får hoppas att det smälter bort snart, eller i alla fall efter älsklingens födelsedag för han verkar vilja ha en vit födelsedag. Om det hade snöat på min födelsedag (som är i september) hade jag svimmat. Snö är fint, men i stan är det bara pest och nu är det för tidigt för snö. I alla fall för min del. Fast alla tycker ju olika och tur är ju det.

(Dagen efter)
Snö
Snö


Dagens citat:

"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre."
(Nalle Puh)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie