Yngre - är det verkligen bättre?!

Något som jag har funderat på lite är det här; varför invaderar 90-talisterna i stort sett alla communitys eller andra sidor? Det är fördomsfullt av mig att dra alla över en kam (och JA, det heter KAM, inte KANT) men de flesta (inte alla) av de här 90-talisterna är så omogna att det bara är jobbigt. Man blir trött och börjar fundera på att söka sig till andra sidor eller något.

Häromkvällen när jag var inne på en sida som både jag och min fästman är medlemmar på, var det en (eller flera, fast min misstanke är att det kan vara samma människa) som höll låda så att säga. Under några dagar hade den människan, plus ett annat konto hållit på att glytta sig (=vara barnsliga), så den här kvällen blev jag så frustrerad att jag inte kunde hålla tyst. Ett misstag som jag senare ångrade, men vad ska man göra? Jag minns inte exakt vad jag sade, men jag skrev något i "småpratet" som det heter om att den här människan var omogen (eller liknande) och det reagerade den här människan på. Sedan började vår diskussion där jag menade att det knappast är moget att hålla på att skriva så mycket strunt som den människan gör. Det personen har skrivit en massa osammanhängande saker så den kvällen blev jag väldigt trött på det som sagt. Vi tjafsade där jag menade att personen skulle växa upp och personen ifråga svarade att man är låtsasmogen genom att sätta punkt när man skriver på internet (fanns lite annat emellan också, men jag minns inte vad exakt vi skrev) och sedan började personen "rätta" mig, vilket visade på dennes okunskap när det gäller hur man skriver. Jag säger inte att jag är perfekt, men jag vet i alla fall när man sätter punkt etc. Till slut när jag skrev att personen skulle växa upp (för femtioelfte gången) ändrade denne sitt senaste inlägg till att vara identiskt med mitt svar och skrev en fråga om hur moget det är att härmas? Då orkade jag inte mer och loggade ut. Det gick inte att försöka få fason på människan.

Detta är bara ett av alla exempel och jag börjar få nog. Visst att man kan vara barnslig. Det är jag ganska mycket här hemma, men det finns gränser. Fast man får väl helt enkelt bita ihop och låtsas som ingenting? Undrar hur världen kommer se ut när alla 90-talister har intagit den på riktigt ... Kanske bäst att ta skydd?


Dagens citat:

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."
(Nalle Puh)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie