Sista dagen

Idag var det sista dagen som vi hade Sylvester Stallones look-a-like. Lite trist tyckte jag, för nu under de fyra dagar som man har haft honom i ersättningsrätt och arbetsrätt har man ändå skapat ett visst band till honom. Visst, i början tyckte jag att han blev lite för mycket (det där med att han gärna var privat etc), men nu tycker man snarare att det är charmigt. Fast å andra sidan ska vi ha honom under en dag till våren. Minns inte vad det var han sade vad vi skulle ha honom i. Men det spelar mindre roll. Vi kommer att få träffa honom igen i alla fall.

Han hade med sig några visitkort som vi fick ta om vi ville. Han sade att vi kunde ringa honom lite snabbt om vi skulle fastna nu inför tentan (som vi tydligen ska ha i januari Blink). Han är så snäll. Vi får ha honom som referens när vi söker jobb också, för han tyckte att han kunde vara så schysst mot oss. Trodde inte att jag skulle säga det här, men jag kommer faktiskt sakna honom. Det var en rolig man.

Vet inte varför, men plötsligt började alla tänka på våra LiA-platser efter den här lektionen som vi hade idag. LiA är vår praktik som vi ska göra under nästa år och det är kanske smart att börja titta sig efter en plats där jag kan göra min LiA. Ska börja se mig omkring i Eskilstuna-Strängnäs-Södertälje-trakten, fast risken är nog stor att jag kommer få hitta någon i Stockholm. Men som sagt så ska jag börja kolla runt. Ska kanske komma med små förfrågningar redan nu så att man vet, eller är det för tidigt? Vad tycker du.

Åh, jag blir så stressad av blotta tanken på det här. Allt snurrar runt i huvudet. Kommer jag vara ett enda stort fiasko? Kommer de vilja bli av med mig? Har jag verkligen en framtid inom det här? Det är nästan så att jag skulle vilja dra något över mig och bara gömma mig. Men det går ju inte.


Dagens citat:

"Att känna tacksamhet och inte uttrycka det är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det."
(William Arthur Ward)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie