Dagen efter ...

Jaha, då var snön fortfarande kvar. Visst, en hel del har smält bort, fast det fortfarande kvar. Jag tänkte lägga upp bilder idag som jag tog igår med mobilen när jag traskade hem från Läggesta, men Bluetoothen till datorn verkar vilja installera sig. Därför får du nöja dig med den bilden som jag tog från vardagsrumsfönstret när jag kom hem igår.
 
Snö i Åker

Som du kan se på bilden har en hel del smält bort (precis som jag nyss sade), men det är fortfarande vitt och idag är det nästan lika mycket kvar. Marken ser ut att vara ganska snöfri, men det är nog väldigt halt istället. Jag höll på att stå på huvudet några gånger när jag gick hem från Läggesta. Idag ska jag i alla fall stanna hemma. Fast imorgon blir det kanske ut att traska igen. Hoppas att det har smält bort mer, för jag tycker att det är för tidigt med snö i oktober. Jag som precis nästan börjat gilla hösten ...


SENARE ...

Nästan all snö har försvunnit! Blev förvånad när jag såg det i eftermiddags. Men nu har jag i aalla fått bilderna överförda från telefonen till datorn. Det här är alltså bilder på väg hem från Läggesta igår.

Hem från Läggesta

Hem från Läggesta

Hem från Läggesta

Hem från Läggesta

Hem från Läggesta

Hem från Läggesta


Dagens citat:

"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika."
(Britney Spears)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie