Ett nytt försök

I ärlighetens namn är jag inte på så värst skrivhumör idag. Tänkte bara att jag skulle skriva lite här, skicka in mitt rättsfallskoncentrat och sedan göra lite nödvändiga saker i lägenheten. Vem vet, det slutar kanske med att jag hamnar i sängen igen med hankatten. Okej, det där lät bara nasty, men jag menade att jag kanske lägger mig där och slappar och eftersom han redan ligger i sängen (jag antar att han fortfarande gör det) blir det ju att jag ligger i sängen med honom. Inget annat. Så det är bäst att du slår bort alla andra tankar ur huvudet. Har du gjort det än?

Sedan den 15 september är det ett nytt tema för novelltävlingen "Nutidsnovellen". Den här månaden är det "Den ofria människan" och jag var på väg att skicka in en redan skriven novell på det temat innan jag ändrade mig. Jag gillar ju att skriva, så varför försöker jag inte utmana mig själv genom att skriva en ny? Visst, jag har ingen inspiration just nu, men jag har ju till den 15 oktober på mig. Jag kan ju lika gärna göra ett försök. Skulle alltid kunna göra det idag när allt annat är klart och om jag känner för det. Får se. Just nu är jag ju som sagt inte på det bästa av humör.

Men okej, om jag verkligen inte kommer på vad jag ska skriva kan jag ju skicka in den andra som jag tänkte från början. Trots att den är skriven 2006 är den inte så pjåkig. Inte särskilt bra, men ändå inte en av mina sämsta. Jag försöker bara komma på en bild till den. Hade tänkt att lägga upp den på Kapitel1, men skulle vilja ha ett omslag först och jag försökte göra ett omslag idag, men bilden som jag skulle ta blev inte så bra. Tog en annan bild med kameran, men den blev ju inte heller väldigt bra. Fast jag håller mig nog till den som jag tog sist. Orkar inte hålla på att krångla. Får se när jag hinner lägga upp den. Antar att det blir senare idag.

Den ofria människan

Nej, dags att fortsätta med det andra så att jag blir klar snart.


Dagens citat:

"Får du bara ändan ur vagnen behöver du inte ta dig i kragen."
(Okänd)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie