Värd att uppmärksammas

För ett ganska bra tag sedan när jag hade tråkigt, kom det sig att jag satt och sökte efter nya bloggar att läsa och kanske till och med följa. Främst var det författarbloggar och liknande som var det som jag sökte efter, men det var inte det enda som jag klickade mig in på. Efter en stund hade jag klickat mig in på en blogg som jag faktiskt inte trodde skulle finnas. Det som stod där, de åsikter som fanns där, verkade vara för bra för att vara sant. Leende klickade jag mig bort.

Ett litet tag efter det upptäckte jag att kompisen tipsade om just den här bloggen och då hade jag nog inte besökt den sedan mitt första besök. Då bestämde jag mig för att följa den och nu har jag bestämt mig för att det är dags att uppmärksamma den här på bloggen.


Sjöjungfru i Strängnäs
En sjöjungfru som finns i Strängnäs.

Bloggen som jag pratar om är Bodypalace och så här beskriver skaparen sidan:

"21 årig kille som med denna blogg vill framför allt hylla alla fina och unika kvinnokroppar, men även manskroppar. Drömmer om att en vacker dag så ska alla konstiga kroppsideal dö ut. Man behöver inte vara smal, muskelös, ha stora bröst, magrutor, stor penis och allt vad det nu än är för att vara fin."

Kanske en provocerande åsikt för många med tanke på den idealstyrda värld som vi lever i, men en mycket vacker tanke. Och framför allt kan den hjälpa många att komma tillrätta med sin tillvaro och främst tänker jag då på de som lider av någon form av ätstörning. Vad som hade varit fantastiskt hade varit om den bloggen kunde förändra idealen som finns och kanske kan den det. Om fler upptäcker den. Besök gärna den fina bloggen.


Dagens citat:

"Knepet är att se till att man inte dör i väntan på det goda livet."
(Lee Iacocca))

Ha det så bra!
Uppmärksammande kramar
Jessie