Smile!

Någon gång under förra våren eller sommaren väcktes ett intresse hos mig för fotografering. Sedan dess bär jag för det mesta med mig kameran ifall lusten skulle infinna sig. Jag är inget proffs och kan inte ett jota om ljussättning och dylikt, men det hindrar inte mig från att ändå knäppa en bild här och där. Man skulle kunna jämföra det med mitt skrivande. Jag är knappast någon författare i världsklass, men trots det fortsätter jag att skriva, för det är så himla kul! Man ska ju göra sådant som man tycker är kul, även om man kanske inte är världsbäst på det.

Egentligen borde jag kanske ta och förkovra mig i fotografering, eftersom det är synd när ens intresse för något går till spillo. Fast just nu - och ett tag framöver - är det väldigt mycket som jag vill göra så fort jag får tid. Därför antar jag att det där med fotograferingsförkovrandet får skjutas upp på obestämd tid tillsvidare. Men jag kommer ändå att fortsätta att ta bilder som du sedan får se lite pö om pö i inläggen som jag skriver här.

Undulat


Fast det här är inte det enda stället där du kan få se mina bilder. För ett tag sedan blev jag medlem på Bilddagboken, men jag lade aldrig upp några bilder, och glömde delvis bort sidan. Nyligen fick jag dock veta att Bilddagboken har bytt namn till Dayviews och när den här informationen nådde mina öron (eller i det här fallet var det faktiskt mina ögon) klickade jag dit av nyfikenhet. Jag testade att lägga upp några bilder och nu kommer jag fortsättningsvis vara än mer aktiv än tidigare. Ifall du också är medlem där och är nyfiken på vilka bilder jag lägger upp, heter jag DreamingTiger (föga förvånande Wink). Kanske kan vi inspirera varandra till att fotografera eller så kanske inspirationen från bilderna slutar i en novell för min del. Wink Man vet aldrig. ^^


Dagens citat:

"I'm always here to bring you home."
(Ronan Keating - Bring You Home)

Ha det så bra!
Fotograferande kramar
Jessie