Och så den andra

Andra novellen som är klar för "ADK" är mitt bidrag till DuoDitos skrivtävling på temat "I skymningslandet" som fick namnet "Du kommer inte undan". Med andra ord är den en av mina nyare noveller eftersom den skrevs under hösten 2010. De känslor som jag försökte få fram i novellen var hämnd och lite skräck, fast jag tror att hämnden är den mest framträdande känslan. Tidigare fanns den att läsa på Kapitel1, men med anledning av "ADK" har jag valt att ta bort den.

Bortsett från några mindre justeringar har jag inte förändrat novellen, då den är en av få av mina egna noveller som jag faktiskt är nöjd med. Hyfsat i alla fall. Kanske kommer det finnas saker att förändra efter publiceringen av "ADK", men det får tiden utvisa. Fram till dess får den vara som den är.

Vid Visnarens kant
Vid Visnarens kant

I novellen aktualiseras en fråga som jag är intresserad och fascinerad av och har varit det i flera år, nämligen tidigare liv. Om det nu är så att man lever olika liv som avlöser varandra, vad skulle det innebära? Ser man ut på samma sätt i alla liv? Föds man alltid om som det kön man har, det vill säga föds man alltid som man resp. kvinna? Har man träffat de personer som man känner i det här livet, i sina tidigare liv? Det är ett intressant ämne.


Dagens citat:

"In her eyes I see the sky and all I'll ever need."
(Josh Groban - In Her Eyes)

Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Väldigt intressant ämne. Kul att du är färdig med två noveller :)