Några leksakstankar

Då min sista ekonomilektion på utbildningen blev flyttad, passade jag på att träffa min kompis Cherry (det var med andra ord över en månad sedan ... Visst är jag snabb med att formulera inlägg?). Det regnade väldigt mycket, så vi höll oss inne i Gallerian på Hamngatan i Stockholm.

Till bådas förvåning upptäckte vi att det fanns ett hus i Gallerian, och snart hade vi konstaterat att det var en klädbutik. Den var faktiskt mysig på insidan om än lite för mörk.
 

Vi styrde sedan stegen mot BR och slank in där på Cherrys önskan. Jag är enormt förtjust i åsnan Ior, så när jag hittade en som trallade smälte jag på studs. Dock var inte Cherry lika förtjust i den leksaken och höll nog på att drivas till vansinne när jag under resten av vår BR-vistelse gick runt och härmade honom.
 
[videoklippet med Ior har tagits bort]


Något som jag reagerade starkt på var dagens My Little Pony-leksaker. Vad har hänt med dem?! När jag var yngre var de söta och charmiga, men nu är de bara fula. De ser inte alls ut som tidigare. Det var nästan som att se en skräckfilm. Det fanns en annan variant av ponny-leksaker och lustigt nog såg de ut som My Little Pony gjorde förr. Jag fattar inte att de som tillverkar My Little Pony i dag tycker att de är fina, för det bör de väl tycka? Annars skulle de väl inte tillverkarna låta leksakerna se ut som de gör?
 
De nya.
 
Det andra märket och så som My Little Pony såg ut förr.
 

För att lätta upp stämningen avslutar jag med något annat som jag gillade inne på BR:
 
[videoklippet har tagits bort]


Dagens citat:

"Airplanes are interesting toys, but are of no military value."
(Marechal Ferdinand Foch, Professor of strategy, Ecole Superieure de Guerre)


Ha det så bra!
Lekande kramar
Jessie
#1 - - Cherry:

Å nej inte höga Ior haha