Se, men inte använda?

För lite mer än en vecka sedan köpte jag nya skor att promenera i eftersom klantiga och klumpiga jag hade tagit sönder mina promenadskor. Jag var på jakt efter något enkelt och till sist fick det bli dessa:
 
 
De är snygga och när jag var yngre brukade jag springa runt i den typen av tygskor, fast de vars kant går nere vid fotknölarna. Varma verkar dessa också vara, vilket kan vara bra nu på hösten när det har blivit så ruskigt kallt. Fast jag är inte så förtjust i att de ser så ... nya ut. Jag är alltid nervös att gå runt i skor som ser för fina ut eftersom jag vet att jag förr eller senare (snarare förr ...) kommer skita ned dem. Hur som helst finns det en nackdel (utöver att de ser nya ut). Det går att varken komma in i eller ut ur dem!
 
Hur har tillverkaren tänkt?! Jag skulle kunna tänka mig att ursprungstanken var att de inte skulle användas utan bara finnas som prydnad. Annars är det inte logiskt att de ska vara så besvärliga att få på och av sig. Och någon instruktionsbok för hur man kommer in i eller ut ur skorna fick jag inte. Har du en sådan eller något annat liknande? Kanske finns det en instruktionsfilm? ;-) Om inte, borde det finnas det!


Dagens citat:

"Tusen dagar hemma är bättre än den kortaste tid i främmande land."
(Kinesiskt ordspråk)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - CHERRY:

De var fina :)

Svar: Tack så mycket. :-)
Jessica