På upptäcktsfärd i Köping: Bokbinderiet

När min kompis Hanan var på besök i början av augusti passade vi på att träffa Cherry genom att lura hit henne till Köping. Jag nämnde under en av mina första "upptäcktsfärder" här i Köping att jag gärna ville besöka bokbinderiet som finns på Virgatan 4. Detta passade vi tjejer på att göra och knappt hade vi hunnit komma in på innergården förrän jag stod och dreglade över några böcker.
 


Väl inne (de fick nästan släpa in mig) upptäckte vi att detta bokbinderi är en antikbod och ett antikvariat (de säljer äldre, begagnade ting och böcker) samt att de har ett mindre café. Vissa saker var mer bevarade än andra. Vid kassan sålde de handgjorda och -målade glasfigurer och så klart köpte jag tre grisar till älsklingen.
 


Precis som när vi skulle in, fick tjejerna nästan tvinga ut mig när vi skulle gå. Jag höll på att plocka på mig samtliga böcker som fanns där inne.
 

Dessa sötnosar fick följa med mig hem - för endast 55 kronor! Hur sjukt är inte det?!

Mysigt var det i alla fall och jag kommer säkert göra återbesök. :-) I och för sig gjorde jag det med älsklingen några dagar senare, men då köpte jag inget. Kanske bäst att ha med mig någon vid ett återbesök så att jag inte tar med mig alla böckerna. Det skulle inte lilla plånboken gilla.


Dagens citat:

"You're so perfect put together."
(James Marsters - "Long time")


Ha det så bra!
Kramar
Jessie