Fler användningsområden

Läsplattan som jag fick i examenspresent av älsklingen är ganska smart. Förutom att läsa e-böcker med den, kan man lyssna på ljudfiler, se videor och se på bilder. Dessutom har jag kommit på vad man mer kan använda den till. Något som passar mig som handen i handsken. Läsa recept!
 
Hur praktiskt som helst! Jag menar, om man har ett recept i datorn eller på nätet som man vill testa, men inte vill behöva sätta igång datorn för att se receptet eller om man inte har en tafstelefon, är det bara att först spara ned receptet som en pdf-fil i läsplattan. Sedan behöver man bara sätta igång läsplattan, öppna upp filen och följa receptet. Lätt som en plätt!
 
 
För min del är det supersmidigt. Jag har ingen tafstelefon och den enda bärbara dator som jag har hemma är Doten, men den tar bokstavligt talat evigheter på sig att starta. Så för min del återstår alltså den stationära datorn, men att behöva springa mellan datorrummet och köket är ingen lockande tanke. Vilken tur att jag har fått läsplattan. ;-) Jag tycker om den mer och mer för varje dag. Tack älskling!


Dagens citat:

"Låt inte dagens besvikelser kasta en skugga över morgondagens drömmar."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie