Bokhyllerunda - Ä

Eftersom det var ganska länge sedan jag läste Karin Fossums Älskade Poona låter jag bokens baksida beskriva handlingen:
 
På en äng utanför Elvestad hittas en kvinna som mördats på ett synnerligen bestialiskt sätt. Dagen innan skulle Gunder Jomann ha hämtat sin nya hustru, Poona från Bombay i Indien, på flygplatsen. Men hans syster Marie råkar ut för en allvarlig bilolycka och eftersom han själv måste vaka på sjukhuset ber han en vän att hämta den efterlängtade hustrun. Men Poona dyker aldrig upp, varken på flygplatsen eller hemma hos Gunder.

Kommissarie Konrad Sejer och hans assistent Skarre kopplas in på fallet som väcker upp starka känslor i det lilla samhället där alla tror sig vet allt om alla.
 


Älskade Poona är den femte boken i serien om kommissarie Konrad Sejer. Det jag minns från boken är att jag blev lite besviken när jag var klar. Själva handlingen var väl okej, men jag hade förväntat mig mer eftersom jag tidigare hade läst Se dig inte om! (som även den tillhör serien om Konrad Sejer) och jag minns att jag tyckte om den. Kanske borde jag försöka läsa hela serien från början och därmed ge den här boken en chans till. Men det får vänta. Just nu finns det många olästa böcker i hyllan som vill bli lästa.


Dagens citat:

"Hemligheten till att ha allt är att inse att du redan har det."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie