En hjälpande hand

Det är farligt att sätta sig på träbänkar. Men får bara spågor (skånska för "träflisor") i händerna! Det hände mig under en lunch när jag och min ena kollega (som också heter Jessica ^^) gick ut på lunchen och satte oss. Tre stycken förrädiska spågor kröp ondskefullt in i handen. En lyckades jag trycka ut själv medan jag fick gräva ut de två andra med en synål som jag lånade från en annan kollega. Jessica ville tydligen sedan ha död på mig eftersom hon efteråt gav mig någon bakteriedödande gel som sved fruktansvärt mycket!
 
För att skydda "hålen" som uppstått när jag grävde bort spågorna, satte jag på mig två plåster. Fast eftersom jag alltid är iskall om händerna föll dessa plåster av. Detta problem löste ena registratorn genom att vira tejp runt min hand. Efter en stund kom hon in i mitt arbetsrum och började agera sjuksköterska (hon har erfarenhet från kriget i Bosnien). Så här såg resultatet ut:
 
 
Det är trevligt att bli omhändertagen. :-) Fast omlindad behövde inte min hand bli, för så pass skadad var den inte. Men det höll i alla fall mycket bättre än de två plåster som jag försökte sätta fast. Jag tackar och bockar för hjälpen.


Dagens citat:

"I believe the sun should never set upon an argument."
(Savage Garden - "Affirmation")


Ha det så bra!
Omlindade kramar
Jessie