Juridikpodden - avsnitt 3

De avsnitt av juridikpodden som man kan ladda ned har jag samlat i en mp3-spelare som mina föräldrar gav mig när jag gick på gymnasiet. Efter flytten till Getinge letade jag som en galning efter den. När jag inte kunde hitta den trodde jag att den hade kommit bort i flytten och den tanken gjorde mig faktiskt en smula ledsen. Därför blev jag glad när jag hittade den nu i veckan (på ett ställe där jag letat hur många gånger som helst). Inte för att juridikpoddsavsnitten finns där, utan för att den var en gåva från mina föräldrar.
 
Hur som helst, jag har nu återigen tagit mig igenom juridikpoddens tredje avsnitt och kommer i några inlägg framöver att skriva om mina funderingar och tankar som dök upp när jag lyssnade på avsnittet.
 
 
 
Jag funderar på att ladda ned instagram till paddan. Inte för att hålla på att lägga upp bilder själv, utan för att få se leverpastejen som jag nämnde i något inlägg. Det var ju en rättshaverist som skrivit en inlaga på en bit leverpastej och sedan skickat in den till en myndighet. Tydligen har Tove och Mårten fått in bilden på leverpastejen samt bild på tjänsteanteckningen ("inkommen leverpastej") skickad till sig. I sin tur har de lagt upp bilden/bilderna på instagram under #juridikpodden. Just nu är jag så nyfiken att det inte är klokt! Har du sett bilden?
 
I kommande inlägg kommer jag att skriva om följande ämnen:
  • Legal Clinic
  • Det finns alltid någon som har det värre
  • Juridiska serier
  • Jämställdhetssäkring
  • Betyg
 
Lyssna gärna på juridikpoddens tredje avsnitt och du får gärna dela med dig av dina tankar kring det som Mårten och Tove pratat om.


Dagens citat:

"Att inte välja är också ett val."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie