Lucka 12: Har du varit med i tidningen eller TV?

I samband med bokmässan i Halmstad den 29 november i år, blev jag utfrågad av en journalist från HallandsPosten och på måndagen kunde man läsa en del av vad jag sagt. Förutom det kan jag inte minnas att jag har varit med i tidningen.
 
Uppdatering: Kom just på att jag visst hamnade på bild i Hallands Nyheter i samband med att jag besökte Falkenbergs Pridefestival i somras. Hamnade också på deras hemsida ...
 
Jag var runt åtta år när jag nästan var med på TV. Det var Sydnytt som gjorde ett reportage om min klass angående välskrivning (eller "skrivstil" som vi brukade säga). Spänd satt jag framför TV:n på kvällen och såg på Sydnytt, men kunde till min besvikelse inte upptäcka mig. Det är möjligt att jag fick vara med på ett litet hörn i inslaget, men det är inget som man i så fall märkte av.
 
 
Vid ungefär samma tidpunkt (jag var åtta eller nio år) fick min klass vara med i en Skurt-film. Minns du den gröna lilla killen som hängde med Ingamay på TV3 och som syns i klippet ovan? Jag älskade Skurt när jag var liten och såg jämt på filmerna som vi hade hemma. Fast man kan väl säga att jag var en smula traumatiserad efter denna inspelning. Skurt skulle nämligen sitta bredvid mig under inspelningen och skriva i ett av mina redan färdigskrivna skrivhäften. Jag tyckte att han gott kunde ha fåt ett eget, men det hade väl skolan inte råd till *blink*. Det var med fasa som jag sedan såg hur Ingamay låg på golvet nedanför Skurts stol och hade sin hand instoppad i hans rumpa ...
 
När jag gick på högstadiet blev jag intervjuad av en Sydnytts-reporter när jag och min familja var på invigningen av Malmö-koggen, då min pappa tidigare hade jobbat. Dagen därpå kommenterade en av mina lärare detta, vilket jag tyckte var tämligen pinsamt.


Dagens citat:

"Lägg dig till med naturens tempo. Hennes hemlighet är tålamod."
(Ralph Waldo Emerson)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie