Då är det läder som gäller i år

Tre år. Idag har det gått så lång tid sedan jag kunde börja titulera mig "fru". Eller, "frugan" som älsklingen tycks föredra. Jämfört med de 24 år (snart 25) som jag har levt, är tre år ingenting. Men i det här sammanhanget är det en bra bit på vägen. Samtidigt som det känns som om det nästan var igår som vi hand i hand promenerade längs kyrkogången till orgelmusik, känns tiden med älsklingen som en evighet. Som att det alltid har varit så här. Som att det alltid ska vara så här. Och det är bra. Jag vill inte ha det på något annat sätt.
 
 
Vad för typ av bröllopsdag är det i år då? Om man ska tro den här sidan, är det läderbröllop. Det gillar jag! :-D Läder är trevligt och snyggt. Får dock fundera på hur jag ska få in det i dagens firande. Några idéer?
 
Idag kommer vi att tillbringa åtminstone en stund i Varberg. På Varbergs kurort närmare bestämt. Min chef har bjudit oss på "fri spaentré till Badet, bastur- gym- och träningsmeny samt Apelvikslunch", så det här ska bli en trevlig och intressant dag. :-) Jag kan berätta om dagens vistelse i ett senare inlägg.


Dagens citat:

"Inget är mjukare och mer flexibelt än vatten, ändå kan ingenting stå emot det."
(Lao Zi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie