Dags att återuppväcka gammal vana

För ett tag sedan gjorde älsklingen i ordning bådas cyklar (bytte slangar, pumpade m.m.). Efter det började jag cykla till och från tågstationen här i Falkenberg. På gymnasiet cyklade jag i princip varje dag till och från skolan och som jag har berättat tidigare, föredrog jag det framför att ta bussen.
 
Falkenbergs tågstation.
 
Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg, har det inte blivit mycket cyklande av sedan 2009. Under en period när vi bodde i Åker cyklade jag och älsklingen en del, men efter att vi flyttade till Köping fick cyklandet gå i ide. Med andra ord har jag inte cyklat på cirka två år, vilket klart och tydligt märktes första gången jag cyklade bort till stationen.
 
I och för sig berodde min trötthet till viss del på att däcken inte var helt fullpumpade, men det hade även att göra med dålig kondition. Dock ska detta åtgärdas. :-) Snart bör jag ha kommit i okej cyklingsform igen.
 
Uppdatering: Cykeln har inte riktigt mått bra. Varje dag har kedjan hoppat av. Nu har jag beslutat mig för att byta kedjan. Den har inte bytts på många år. Så för närvarande har jag paus i mitt cyklande, men snart bör jag kunna börja igen.


Dagens citat:

"Naturen skyndar inte, ändå fullbordas allt."
(Lao Zi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie